İlkokul

Ana sayfa > Birimler > İlkokul

  • Sultan Kolejine lokasyon olarak şehre yakın, şehrin gürültüsünden uzak konumu ile Kayseri'nin bütün bölgelerinden kolayca ulaşım sağlanmakta olup, yalnızca kuş cıvıltılarının duyulduğu bir bağ okulu olma özelliği göstermektedir.
  • Sultan Kolejin de öğretmenlerimizin tamamı öğretmenlik sanatının gereklerini en iyi şekilde yerine getirmekte ve bizlere emanet ettiğiniz en kıymetlilerinize en kaliteli Eğitim Öğretim ortamını sağlamak, ve onları hayata en iyi şekilde hazırlamak için var güçleri ile çalışmaktadırlar.
  • Sultan Kolejin de sosyal içerikli bir eğitim politikası yürütülmekte olup bu kapsam da 4 er haftalık periyotlar halinde Binicilik, Kayak, Buz pateni, Masa tenisi, Okçuluk eğitimleri uzmanları tarafından ders programı içerisinde Teog ve YGS hazırlık öğrencilerimiz dışında ki bütün öğrencilerimize verilmektedir.
  • Okulumuz da Milli ve Manevi değerlerine sahip ,karakterli bir nesil yetiştirmek amacı ile değerler eğitimi dersleri, Kuran-ı Kerim dersleri ve Siyer-i Nebi dersleri okutulmaktadır. Her yıl ilk ders şehitlik projemiz ile Kartal Şehitliğin de yapılan program ile Eğitim-Öğretime başlarız. Bunun dışın da her ay bir evrensel değer(dürüstlük,hoşgörü,paylaşımcılık vb.) üzerine okul genelinde çalışmalar ve projeler yürütülmektedir.
  • İlkokul Kadememizde sınıf seviyelerine göre 6 ile 10 saat arasında Yabancı dil programı uygulanmaktadır. İlkokul da yabancı dil eğitimimiz speakıng (konuşma) ağırlıklı olup dersler genelde yabancı uyruklu öğretmenlerimiz tarafından verilmektedir.
  • Sultan Koleji Kayseri'nin ilk butik okul olma özelliğine sahip özel okuludur, bu kasamda sınıflarımız da minimum 10, maksimum 18 öğrenci bulunmakta ve bireysel farklılıklar göz önünde bulundurulmaktadır.
  • Okulumuz geniş bir alan içerisine kurulmuş olup, 4 tarafında farklı yaş gruplarının kullanım özelliklerine göre dizayn edilmiş teneffüs alanları bulunmaktadır. Bu alanlarda ilkokul öğrencileri için dizayn edilmiş yeşillikler içerisinde oyun parkı ve kamelyalar bulunmakta, törenlerimizin yapıldığı arka bahçemizde ise tartan pist üzerinde futbol ,voleybol ve basketbol sahalarımız bulunmaktadır.
  •  Sabah ilk ders zilimiz 9:05 de çalmakta ve ilk dersten sonra ilkokul öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde kahvaltıya geçmektedirler. kahvaltılarımız okulumuz personeli tarafından hazırlanmakta olup kahvaltı da sağlıklı ve kaliteli ürünler tercih edilmektedir.
  • Öğle yemeklerimiz Acıktım yemek hizmetleri catering tarafından sağlanmakta olup okulumuz dışında hazırlanarak sunumu yemekhanemiz de yapılmaktadır. Menüler diyetisyenler nezaretinde hazırlanmaktadır, aylık menümüze internet sitemizden ulaşabilirsiniz.